sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Miksi rikoin ostokieltoani, osa 1

Rikoin tosiaan ostokieltoani koska mulla vain yksinkertaisesti kävi ihan uskomaton tuuri ja mitään tuuria mulla ei viimeisen parin kuukauden aikana ole ollut, siis ihan oikeasti.

Huomasin jokunen aika sitten että tarvitsen alustoppeja. Olin etsinyt niitä tietyissä väreissä ja yksi kiva ja laadukkaan oloinen löytyi Stylebopilta, saksalaiselta merkkitavaraa myyvältä nettikaupalta. Yllätykset meni suunnilleen näin:
1) Hei, kiva toppi ja se on alennuksessa ihan kohtuuhintainen
2) Hei! Se on alennuksessa ja viimeinen kappale niin saan siitä 10% lisäalennuksen
3) Hei! Stylebopilla on joku joulutarjous että postikulut saa kaupan päälle 20.12. asti
4) HEI! Näillä on joulukalenteri, jonka tämänpäivän luukun koodilla saa 75euron arvoisen Mulberryn avaimenperän kaupanpäälle
5) Hahaa! Saan tämän kaiken alle kahdellakympillä -> osta

Niin siinä sitten kävi. ;) En varsinaisesti ole mikään klassisen Mulberryn ystävä, mutta tykkään tuosta litteästä avainrenkaasta ja on se sydänkin ihan söpö ja olihan tää nyt aika poikkeuksellinen kylkiäinen.

Se toppi nyt oli kuitenkin toppi, joten turha sen kummemmin esitellä, mutta katsokaa miten avaimenperä oli pakattu:
Myönnän kyllä että tykkään kaikenlaisista laatikoista, dustbageista ja silkkipapereista ja kyllähän siinä on tiettyä luksuksentuntua, mutta kyynisempi voisi jo puolessa välissä kuvitella ettei ole saanut itse tuotetta ollenkaan. ;)


Suosittelen tosiaan tutkimaan kyseistä joulukalenteria, sieltä on tähän mennessä löytynyt mm. Korresin lahjapakkauksia, tuo Mulberryn avaimenperä, -30% alennuksia tietyistä merkeistä ja lahjakortteja tyyliin: 25 euron lahjakortti väh. 50 euron ostoksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...