perjantai 9. joulukuuta 2011

Seitsemästoista kouluviikko

Maanantai: Tehtiin kampauksia. Olisin edelleen toivonut jotain ihan oikeaa opastusta tekniikan suhteen enkä mitään ympäripyöreää "käyttäkää luovuutta" -ilmoitusta. Tein rullakampauksen lyhyehköille hiuksille ja föönikampauksen lyhyille.
Arvioitiin toistemme töitä ja kulutettiin aikaa esim. päiden pesuun ja muuhun huoltoon.

Tiistai: Oli luonnollisesti vapaapäivä, vaikka lukujärjestykseen olikin merkattu 9-15 koulupäivä. En mennyt kuitenkaan kokeilemaan . ;)

Keskiviikko: Aamupäivästä kävimme hieman väriteoriaa, mutta pääasiassa tehtiin edelleen kampauksia. Tuskailin jonkin aikaa, mutta sain silti tehtyä puolipitkien hiusten föönikampauksen ja pitkien hiusten hääkampaustyylisen kampauksen. Onnistuin kummassakin ihan hyvin ja opettaja kehui että mun tekniikkani on kehittynyt. Hieno juttu, musta oliskin aika hälyyttävää jos en olisi yhtään mitään oppinut siitä päivästä kun aloitettiin.

Torstai: Asiakaspalvelupäivä ja sain ekan oman asiakkaan. Tein monisävyvärjäyksen ja leikkauksen vanhemmalle naisasiakkaalle. Värjäys onnistui ihan hyvin, tein pari palkkiraitaa vaalennusaineella, tyveen kuparista väriä + luonnonsävyä peittämään harmaita ja lisäksi vielä sama väri ilman N-sävyä pituuksiin ja latvaan. Väriin asiakaskin oli tyytyväinen, mutta leikkaus oli hankala eikä yhtään auttanut että opettaja sooloili omiaan, sillä halusi ilmeisesti päteä uusilla leikkausopeillaan leikkauksen aikana eikä lopputulos mun mielestä ollut se mitä oltiin sovittu, toimiva silti.

Perjantai: Väriteoriaa edelleen. Käytiin läpi mm. Wellan värikoodausta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...