tiistai 27. joulukuuta 2011

Makeup your mind

Melkein joka talvi muhun iskee jonkinlainen syysväsymys ja väitän että se tavaroiden ostaminen on yksi asia yrittää parantaa asiaa. Yksi niistä ostamistani asioista oli Francois Narsin kirja.


Tykkään Narsin tuotteista, erityisesti siveltimet on olleet laatunsa puolesta mun mieleeni. Sanokaa vaan sievisteleväksi, mutta jotenkin se värikosmetiikan nimeämispolitiikka ei oikein mua innosta, mutta siitäkin huolimatta tykkään kokeilemistani tuotteista kovasti, niitä olen haalinut netistä alennuskoodeilla. Alennuskoodeilla ihan siksi, että vaikkapa eurooppalainen 60 euron hinta poskipunasiveltimestä olisi tälle rahapussille ihan liikaa, varsinkin kun hinta rapakon takana taitaa olla alle 50 dollaria.

Piristääkseni itseäni ostin viimeinkin itselleni tuon kirjan vuoden jahkailun jälkeen ja yllätyin positiivisesti. Ulkopuolisen kirjoittajan alkusanat ovat tietysti aina aikamoista ylistystä varsinaisesta kirjoittajasta, mutta sai mut joten ajattelemaan että tahtoisin ihan oikeasti tavata kirjoittajan. Toisaalta taas Francois Narsin omasta tekstistä - yhtään itseäni ylistämättä - löysin itseni. Narsin filosofia kosmetiikkamaailmaa kohtaan kuulosti tismalleen samalta kuin minun suhtautumiseni valokuvaamiseen.
Vaikka karvaan kokemuksen jälkeen olen todennut etten tahtoisi tavata fanittamiani ihmisiä niin tämä kirja sai mut jotenkin toisiin ajatuksiin siitä, että saattaisin oikeasti tykätä tyypistä.Vaikka toisinaan yritänkin itselleni toistella ettei se tavaroiden ostaminen mitään ehkä autakaan, mutta tällä kertaa mun on erityisesti sanottava olleeni väärässä. Tämä kirja sai mut ihan oikeasti jotenkin piristymään ja innostumaan siitä kuinka oma ajatteluni on samanlaista kuin tällä oman kosmetiikkafirman perustaneella kaverilla.

Kirjaa saa ostettua esim. saksalaisesta Amazonista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...