perjantai 27. tammikuuta 2012

3. työssäoppimisviikko

Maanantai: Lueskelin kampauskirjoja ja puhuttiin paljon hiustenpidennyksistä ja niiden tekemisestä. Tahtoisin päästä kokeilemaan teippipidennysten tekoa. Siirreltiin hyllypaikkoja ja oppimani asiat olivat oikean tulostimen käyttö ja se, että on oikeasti ihmisiä jotka ostavat glittersprayta.

Tiistai: Tiistaina pidin vapaapäiväni, koska olin edellisenä lauantaina ollut töissä. Vapaapäivä kului muita töitä tehdessä. Huomasin taas että tehdessäni noita muita töitä tunnen olevani niissä ihan oikeassa paikassa. Tää kampaamohommakaan ei varmasti olisi kaukana mieluisesta jos vain olisi oikeasti tekemistä.

Keskiviikko: Puhuttiin erilaisista vuokratuolimahdollisuuksista ja hyvistä työpaikoista Jyväskylän alueella. Tutkin taas kampaus- ja mallikirjoja. Päivä oli puuduttava, mutta hyvä myyntipäivä.

Torstai: Leikkasin toisen työharjoittelijan hiukset. Ensin tehtiin vaalennuksen ja permiksen räjäyttämälle hiukselle kauttaaltaan parin sentin lyhennys, mutta koska aikaa ja intoa oli niin tehtiin vielä mallinmuutos. Leikkasin toisen sivun ihan lyhyeksi ja jätin toisen pidemmäksi.

Perjantai: Jatkoin eilistä leikkausta, sillä hiusten omistaja oli tullut yön aikana toisiin aatoksiin ja halusi kummatkin sivut lyhyeksi, joten leikkasin mallin symmetrisemmäksi. Tein iltapäivästä kulmien muotoilun ja värjäyksen. Tykkään kovasti noista hommista, varsinkin kun asiakkaat vaikuttavat aina hyvin tyytyväisiltä. Päivä oli taas aika hiljainen, joten päästiin toisen harjoittelijan kanssa kotiin aikaisin.

Jes, enää kaksi viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...