maanantai 27. elokuuta 2012

Hämmennystä Tigistä

Oon kuullut sieltä täältä, pääosin blogimaailmassa, että Tigi olisi mennyt konkurssiin. En itse ole erityisemmin viime aikoina niistä tuotteista innostunut, joten suuresti mua ei Tigin kohtalo kiinnosta, mutta joku on varmaan ymmärtänyt väärin.

Tigiä maahantuova SKT group meni toki konkurssiin elokuun puolivälissä, mutta ei kai nyt sentään jättimäisen Unileverin omistamalle Tigille merkkinä ole mitään käynyt. Korjatkaa toki jos olen väärässä.  Käsittääkseni aika monella skt:n jakelemalla merkillä on jo uusi maahantuojakin ja Tigi kuului näihin merkkeihin. Cloud Ninelle ei kai muuten uutta maahantuojaa ole vielä ilmoitettu...Verkkokauppa.comista toki niitä muotoilurautoja saa, mutta ei o podeja tai kiharruspuikkoja.

SKT:n oma tiedote asiasta löytyy täältä.

4 kommenttia:

 1. Tigi ei siis ole mennyt konkkaan vaan maahantuoja. Tigin tuotteita edustavat hiusalan yritykset joutuvat vain myymään nyt SKT:n tuomat tuotteet alehinnoin pois, sillä Tigi ei ole vielä neuvotteluista huolimatta löytänyt sopivaa maahantuojaa. Neuvottelut ovat käynnissä ja härdelli Tigin päässä on kova! Saas nähdä koska maahantuojan saavat: meneekö päivä, viikko, kuukaus, vuosi... ken tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kiitos selvennyksestä. :)

   Poista
  2. Tigi tuotteiden maahantuonnista vastaa Norjan tukkuri Warehouse. Suomeen ei tule omaa erillistä tukkuria. Toiminta jatkuu entisellään, erona vaan tuo Norjalainen tukkuri. Esim. myyjäkenttä on sama kuin Skt:n aikana. Tuotteiden saatavuus ja toimitus kampaamoihin on jopa nopeampaa kuin Skt:n aikana ...which is nice!

   Poista
  3. Anonyymi 2: Näin olin ymmärtävinäni tuosta tiedotteesta, kiitos sinullekin. :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...