keskiviikko 15. elokuuta 2012

Jotain erilaista

Paremman puutteessa  Koska olen ollut laiska ja syysväsymys tuntuu iskeneen ennen aikojaan, näette jotain mikä tässä blogissa on aika ainutkertaista:

Viime perjantain (kylmä!) pukeutumista. Tosin hieman omaleimaisella otteella. Samalla halusin ylpeänä esitellä jakkua, joka on ainakin seuraavan joulun ja syntymäpäivän lahjat yhdessä. Kuvassa havaittavissa myös hiukset, joita en edellisen muutoksen yhteydessä olekaan vielä esitellyt.

Koulu siis alkoi ennen aikojaan eli viime torstaina 8.9. ja tuntuu että motivaatio on ihan nollassa. Johtuu varmaan osittain siitä, että pidin vain hätäisen kesäloman, meille tuli uusi jopa pelottava opettaja ja siitä, että on koko kesän saanut tehdä työt täysin itsenäisesti ilman kirjallisia suunnitelmia ja muuta ahdistavaa. En ole myöskään ihminen, joka erityisesti jaksaisi istua paikallaan, mutta varmasti myös siksi että oikeastaan tiedän etten haluaisi parturi-kampaajan töitä tulevaisuudessa sellaisenaan tehdä.

Viikonloppuna tosin eräissä häissä pääsin tekemään sitä mitä haluaisinkin. Tein morsiammelle (ja sulhaselle!) meikin ja kampauksen ja ennen kaikkea otin hääpotretit. Meikkaaminen ja kampaaminen oli huippua, mutta se kuvaaminen ja koneen ääressä kuvien hinkkaaminen on jotain niin paljon parempaa kuin kampaamossa kyhjöttäminen. Oikeastaan viikonlopun jäljiltä oli vielä vaikeampi taas palata kouluun kuin silloin torstaina. Kai tähän taas kohta sopeutuu.

2 kommenttia:

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...