keskiviikko 22. elokuuta 2012

Muutos numero yhdeksän

Enpä olekaan esitellyt, että heinäkuun lopulla multa muuttui väri ja mitä malliin tulee, niin niska saatiin leikattua niin kuin olin alunperinkin ajatellut.

Laitettiin kevytvärillä jokin ihan uskomaton sekoitus, koska oikeita värejä ei tuntunut liikkeessä olevan, päästiin kuitenkin siihen mitä olin ajatellut, että värissä on vielä vähän haalistumisvaraa, etuhiuksiin laitettiin kuparista palkkiraitaa Goldwellin vaalentavalla erikoisvärillä, joka siis vaalentaa ja värjää kerralla.

Niskaan siis jätettiin "keesimäisesti" pituutta ja sivut otettiin koneella yhdeksään milliin.

Suurin ongelma lyhyessä tukassa on, että se pitää leikata siistiksi aika usein. Mallia siistittiinkin jo perjantaina koulussa ja vaikka suurin osa ihmisistä onkin kehunut mallia niin siistijältä tuli aika tylyä kommenttia: "ihan tulee joku keskitysleiri mieleen kun naiselta leikataan hiukset koneella" tai "en kyllä yhtään ymmärrä että pitää tällein puliksi ottaa". Samalta leikkaajalta sain jostain ymmärryksen puutteesta myös lyönnin päähän kammalla. Siistitty tukka on muuten ihan ok, vaikka kolmen ja puolen tunnin leikkaamisen jälkeen takaosa on edelleen hieman epäsymmetrinen, mutta menköön, kohta se on ylikasvanut kuitenkin. Taidan silti seuraavalla kerralla ihan oikeasti mennä maksavaksi asiakkaaksi kampaamoon (ja todennäköisesti sille ihanalle kampaajalle, joka leikkasi kuvassa näkyvän tukan), en ole mitään paikallaan nököttäjätyyppiä, joten pitkät istumiset koulun kampaamossa saa mut lähinnä tuskastumaan.

Muistin virkistykseksi muutokset, jotka on tapahtuneet viimeisen vuoden aikana.

2 kommenttia:

 1. Ihana malli! Itellä kutittaa takaraivossa lyhyet hiukset myös.. :)

  http://hairismycrown.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itse tykkäsin myös kovasti. Siitä vaan lyhyeksi jos siltä tuntuu. ;)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...