sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Meikkivoidesiveltimet järjestykseenMaailmassa on ties kuinka monenlaisia meikkivoidesiveltimiä ja uteliaana sivellinfriikkinä olen kokeillut ties kuinka montaa erilaista. Suurin osa on mennyt eteenpäin, toiset on jääneet käyttöön.


Vasemmalta oikealle: uudistunut Dior, Chikuhodo, Urban Decay, vanha Dior, nimetön sivellin (viimeinen saatu)
Jossain vaiheessa tykkänsin hurjasti Diorin (ja Shiseidon!) kaltaisista pienistä ja tosi tiiviistä synteettisistä siveltimistä. Niillä sai käytettyä vähän tuhdimpaakin voidemaista meikkivoidetta nätisti. Tällä kuitenkin tulee hyvin peittävä lopputulos voiteesta riippumatta. Suuri miinus on se, että tämä on niin tiivis, että peseminen on vähän työlästä.

Chikuhodon GSN-05 on aitokarvainen japanilainen sivellin ja ehkä yksi parhaista sivellinostoista, mitä olen koskaan tehnyt. Aina sanotaan, että voidemaisille tuotteille synteettiset siveltimet. Kattia kanssa! Miksen tehnyt tätä aiemmin? GSN-05 on ihan silkinpehmeä, se tuntuu kasvoilla ihanalta, levittää nestemäisen meikkivoiteen ilman mitään rantuja tai jälkiä, sivellin on todella helppo pestä ihan normaalilla sivellinsaippualla ja harjakset kuivaakin nopeasti. Ihan unelma, ei voi muuta sanoa.

Urban Decayn good karma brush on se, nota olen hehkuttanut aiemminkin ja eihän sitä edes myydä enää. Good karma brush toimii ihan kaikenlaisilla tuotteilla, tosin parhaimmillaan sanoisin sen olevan mineraalipohjien kanssa. Olis mielenkiintoista vertailla tätä siihen uudistettuun.

Sitten on perinteiset lättänät, joilla voi käytännössä levittää vaan nestemäisiä tuotteita ja niiden kanssa voi tulla rantuja. Ei olla suuria ystäviä. Tämä Diorin metallikahvainen on vanhaa mallistoa, mutta vastaavia lättänöitä löytyy merkiltä kuin merkiltä. Tämä on itse asiassa jopa sen verran hyvä, että harjasosa ei turhaan ole liian paksu.

Sitten on kaikki muut synteettiset. Tykästyin näihin punavartisiin siveltimiin, jotka sain vuosi sitten. Siveltimet on synteettisiä ja aika tiiviitä, toimivat parhaiten nestemäisen voiteen kanssa. Siitä huolimatta ne on aika tuhteja, ne on helppo pestä. Tosin näissä on pienessä määrin samaa ongelmaa kuin esimerkiksi Real Techniquesin siveltimissä: vaalea osa värjäytyy nopeasti. Näistä värjäymän saa tehopesulla pois, samoin kuin Zoevan siveltimistä, mutta RT:t on tosi kurjia, niitä saa hinkata ja hangata, pestä fairylla ja ilman ja silti niihin jää jokin epämääräinen "tahra". Vaikka näitä nimettömistä sen tahran saa pois, ei silti viitsi olla käyttämässä näitä koko ajan, tuollainen pesu on nimittäin lopulta aika työlästä.

Mikä on sun suosikki meikkivoidesivellin?

2 kommenttia:

  1. Artisin oval 7, parin viikon testailulla ei ole mitään parempaa tullut koskaan vastaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luinkin että tykkäsit niistä. :) Minä en ollut ihan ylin ystävä Duroyn hammasharjasiveltiven kanssa, se oli jotenkin vaikea huoltaa.

      Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...