sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Invisibobble nano


Kävin keväällä Tallinnassa ja laivalla silmiini osui invisibobblen pikkusisko eli nano-rinkulat. Tällaista olen kaivannutkin! Liikkuessa haluan saada otsatukkani kiinni ja isot bobblet on vain ihan liian isoja, samoin kuin moni muu lenkki. Tietysti myös arkikampauksissa olisi välillä kiva jos pienemmät osiot saisi kiinnitettyä vähän pienemmällä lenkillä. Hintaa oli laivalla kolmelle kappaleelle 6,90! Ryöstöä! Tallinnassa hinta oli "vain" 5,90, joten päätin kokeilla.

Itse asiassa, nyt kun nämä on saapuneet Suomeen, hinta on 4,90 pakkaukselta. Hintaa on joka tapauksessa paljon, mutta kyllä 4,90 tuntuu kohtuullisemmalta kuin 6,90.


No miten lenkit toimii? Ihan rehellisesti olin vähän pettynyt näihin. Lenkit on jopa niin pieniä ja valmiiksi tiukkoja, että kiristämistä on mahdotonta ajatella. Otsatukkani saan näillä kuriin niin, että juuri ja juuri saan venytettyä minibobblen ja sujautettua hiukset väliin. Koska lenkkiä ei voi juuri kiristää toisella kierroksella, jää lenkki vähän löysäksi, mutta pitää hiukset silti kiinni kunhan loputkin hiuksista on sidottu. Olen vähän pettynyt, mutta kyllä näillä nyt pärjää.

Joko olette kokeilleet minilenkkejä?

5 kommenttia:

 1. En ole vielä ehtinyt, mulla oli toiveissa, että ton olis saanut kertaalleen kiristettyä (höh, jos tää ei onnistu), että olis saanut letin pään pysymään kunnolla paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin kyllä tosiaan toivonut vähän venyvämpiä lenkkejä.

   Poista
 2. En ole näitä minilenkkejä kokeillut, mutta kaveri toi Saksasta niitä vahvempia versioita ja ne on mun tukalle paljon parempia. Nykyään joudun kiepauttamaan melko uusia, normaaleja lenkkejä neljästi ympäri ja noilla vahvoilla riittää kaksi kiekkaa :) Näillä voisin juuri ja juuri sitoa letin, mutta elleivät nämä veny pysyttelen niissä normaaleissa ponnareissa tätä tarkoitusta varten!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Itsekin ostin näitä innoissani jo Saksan messuilta talvella, mutta petyin suuresti eikä näillä ole ollut käyttöä ollenkaan, kun ei kiristy yhtään :)

  VastaaPoista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...