tiistai 22. toukokuuta 2012

Jännä asia tuo tilavuus

Vanha juttu, mutta iski taas silmille kun katsoin purnukoitani peilikaapissa. Ensimmäinen on oikeastaan aika jännä, sillä arkielämässä vasemmanpuolimmainen puteli näyttää vähän isommalta, tässä kuvassa taas pienemmältä, mutta kummassakin on siis se 250ml:


Seuraava on taas aika hämmentävä, kummassakin 50ml (vasemmanpuolimmaisessa sisältö oli alunperin kuitenkin tuohon metallipohjaan asti):
Viimeinen on ehkä mun suosikkini, vasemmanpuoleisessa 50ml ja oikeanpuoleisessa 60ml eli enemmän!
Tajusin vain jotenkin sen, miten tätä kokoa on käytetty kaikissa hieman kalliimmissa tuotteissa. Koulussa kosmetologit vaihtoivat sarjaa, joten vanhat Aquatonalet ja Academiet poistettiin pilkkahintaan, joten kokeilunhaluisena halusin antaa näille mahdollisuuden. Hämmästyin kuitenkin siitä, että myydäänkö näitä todella sillä, että yritetään saada näyttämään ne isommilta, eikö hyvät tuotteet hinnasta huolimatta menisi kuitenkin?


Blogger kulauttaa nyt jokaisesta kuvasta värit, yritän selvittää asiaa. Jos joku tietää miksi ja miten asia korjataan niin kertokaa toki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...