sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Silmämeikinpoistoaineeni

Mun silmäni ovat aika herkät, joten meikinpoistoaineen todellakin pitää olla sellainen ettei silmiä tarvitse hinkata eikä aine tunnu pahalta silmien lähellä ollessaan. Olen etsinyt nimenomaan vedenkestävälle meikille tarkoitettua poistoainetta, sillä mun makuuni niistä muista ei ole ollut mitään iloa.

Mulle suositeltiin Make up for everin sens'eyes -poistoainetta, mutta en kokenut sitä tarpeeksi puhdistavaksi ja lisäksi se sai mun silmät ärtymään.

Narsin meikinpoistoainenäytteen sain jonkin tilauksen mukana ja se osoittautui ihan mukavaksi. Ei tuntunut pahalta, mutta poistoteho voisi olla hieman parempikin.

Ostin kuitenkin jokin aika sitten koulun poistomyynnistä hoitolasarja Academien vastaavan ja se ylitti kaikki odotukset. Silmät eivät ärry ja tuntuu että kaikki meikki lähtee helposti.

Teinkin sitten uteliaisuudestani pienen testin ja kokeilin näiden puhdistustehoja. Alemmassa kuvassa ihan vasemmalla lähtötilanne, ensimmäinen puhdistettu alue vasemmalta on Academie, keskimmäinen Nars ja oikeanpuolimmainen Make up for ever. Pyyhin jokaisella tuotteella oman alueensa vanupuikolla neljään kertaan ja pikaisesti huuhtaisin ylimääräiset puhdistusaineet pois kuvaa varten. Punainen väri on Narsin huulipuna, sininen narsin rasvamainen luomiväri ja musta viiru on Sensain rajauskynää.

En ole vielä löytänyt vastausta siihen miksi Blogger puuttuu kuvieni väreihin, joten en laittanut sen kummempia sävymerkintöjä, ettei kukaan erehtyisi pitämään näitä minkäänmuotoisina swatcheina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...