lauantai 12. toukokuuta 2012

NARS sheer glow foundation

Sain kaupanpäällisenä Narsin Sheer glow -meikkivoiteen testipullon sävyssä Santa Fe. Vähän väärä sävy taas, mutta uteliaisuudesta kokeilin silti. Peittää ihan mukavasti, mutta on kevyempää ja notkeampaa kuin saman merkin sävytttävä päivävoide. Pysyvyyskin on muuten yllättävän hyvä, vaikka nyt on ilmeisesti se pahin siitepölykausi, jolloin ainakin mun pitää nenääni usein pyyhkiä. Normaalisti tällä nuhanenällä nenänpielukset vaatisivat korjailua jo 1-2 niistämisen jälkeen, mutta tämä kesti siistinä ainakin viisi kertaa. :D

Tässä taas vertailukuva sävystä, vaikka ovatkin eri tuotteita. Yllä Sheer glow sävyssä Santa Fe ja alla sävyttävä päivävoide sävyssä Finland. Finland on siis hieman keltaisempi ja vaaleampi. Swatcheista puheen ollen Karla Sugar -blogissa on aika kattavat vertailukuvat Narsin sheer glow/matte -meikkivoiteen sävyistä. Tottakai netin välityksellä oikean sävyn etsiminen on aina hankalaa, olipa swatchit kuinka hyviä tai huonoja tahansa, mutta helpottaa kummasti kun lähes kaikki sävyt löytyvät samasta kuvasta, jossa kuvausolosuhteet on aina olleet samat.


Tässä muuten vielä sheer glown inci skananttuna.

Mulla ei ole viime aikoina ollut mitään innostusta säilyttää tuotteiden pahvikuoria, mutta välillä tulee tarvetta katsoa mitä tuote sisältää, joten saatan tehdä tätä jatkossakin.


Sattuipa muuten sopivasti tämä, sillä Narsin euroopplaisessa nettikaupassa on tarjous normaalisti ihan hirvittävistä postikuluista eli yli 60 euron tilaukset ilman postikuluja  23.5. asti. Postikulut on normaalisti muistaakseni noin 25 euroa ja noilla tuotteiden hinnoilla kuudenkympin raja ylittyy aika helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...