perjantai 11. toukokuuta 2012

31. kouluviikko

Maanantai: Asiaskaspalvelua, jossa olin taas kassana...
Iltapäivästä ehostusta, jossa tehtiin alkupuhdistus ja meikkipohja. Värin valinta oli helppoa, mutta tuotteen levittäminen ei. Käytämme koulussa Ben Nyen vahamaista meikkipohjaa, joka levitetään sienellä ja jotenkin itse saan sillä pelkkää viirua, vaikka miten kokeilisin erilaisia tekniikoita levittämisessä.

Tiistai: Asiakaspalvelua, jossa olin kaverin apuna tekemässä permanenttia. Iltapäivästä teimme tekniikkaharjoitusta föönillä ja pyöröharjalla.

Keskiviikko: Aamupäivällä lisää föönaustekniikkaa ja iltapäivällä ehostusta. Iltapäivän aiheena oli kulmakarvat. Teemme ehostuksessa meikkiä pala palalta niin, että keskiviikkona teimme alkupuhdistuksen, meikkipohjan ja kulmat. Oltiin nopeita, joten kävimme läpi vielä silmämeikin teoriaa.

Torstai: Aamupäivällä meillä on kaksi tuntia ehostusta ja se on oikeastaan näin alussa vähän turhankin lyhyt aika. Ensimmäisenä opettaja näytti silmämeikkidemon ja sitten päästiinkiin taas pareittan tekemään samaa. Silmämeikissä jännitin eniten eyelinerin tekemistä, mutta osoittautuikin helpoimmaksi ja nopeimmaksi hommaksi. On ihan älyttömän paljon helpompaa tehdä siistit ja kapeat rajaukset toiselle kuin itselle! Vaikeinta oli silmämeikin symmetrisyys. Iltapäivästä olisi ollut asiakaspalvelua, mutta minä olen torstaisin kesätyöpaikassani "työharjoittelussa" että paikat ja tuotteet tulevat tutuiksi.

Perjantai: Etäpäivä. Meidän olisi tarkoitus tehdä isoa tehtävää ravinnon ja elintapojen vaikutuksesta ihoon, mutta en tunnu pääsevän siinä eteenpäin. Jumitan aina johonkin epäolennaiseen enkä muista miten ajattelin asian liittyvän joten turhaudun ja päätän jatkaa myöhemmin.

p.s. Olin korjaamassa blogihaastekstini linkkiä ja jotenkin sain kadotettua koko tekstin. Saas nähdä jaksanko kirjoittaa sitä uudestaan. EDIT: hahaa, sain sen takaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...