keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Beauty Blender

Käytämme ehostustunneilla meikkipohjan levittämiseen sieniä, jotka on käytännössä kertakäyttöisiä. Isompia voi leikellä niin, että niitä voi käyttää maksimissaan kolmeen kertaan. Sivellin ei oikein koulussa olevan vahamaisen kanssa toimi ja kertakäyttöiset sienet kuulostaa varsinaiselta tuhlaukselta.
Ostinkin itselleni testiin mua kiinnostaneen Beauty Blenderin.
En sentään tuhlannut kahteen vaan tässä on halpaa kuvankäsittelyä, jossa olen yhdistänyt kuvan kuivasta ja märästä blenderistä.

Beauty Blender on siis pehmoinen sieni, jota käytetään märkänä, märkänä sieni turpoaa. Mun huonoksi onnekseni tämä on todella vaikea puhdistaa vahamaisesta väristä. Vahamaisen kanssa toki onnistuu niin, että ensin levittää vahamaisen jollain muulla välineellä ja häivyttelee tällä. Nestemäisen pinkki pallura levittikin paljon kivemmin kuin.  Puhdistus nestemäisestä meikkivoiteesta onnistuu kuitenkin ihan hyvin siveltimien puhdistukseen tarkoitetulla pesuaineella.

Tein pienen vertailun käyttäen beauty blenderiä ja sormia meikkivoiteen levittämisessä. 
Ero on paremmin havaittavissa paremmin luonnossa kuin kuvassa, mutta mun mielestä kuvassakin eron näkee. Kuvan vasen puoli levitetty sormin ja oikea puoli blenderin kanssa. Blenderillä levittäessä väristä tulee tasaisempi ja siistimpi paksummallakin kerroksella. Sormin levittäessä väri meinaa jämähtää paremmin huokosiin kuin blenderin kanssa levittäessä.

Kouluun Beauty Blender ei mulla lähde mukaan, mutta saatan käyttää sitä tulevaisuudessa nestemäisten meikkivoiteiden kanssa. Kärki ei mun mielestä ollut ihan tarpeeksi terävä, että sillä olisi päässyt hyvin esimerkiksi silmien nurkkiin, peruslevityksessä kuitenkin toimii. Parasta blenderissä on kuitenkin se, ettei sen tarvitse keritä kuivua käyttöjen välissä.

Omani ostopaikan löysin googlaamalla ja päädyin tilaamaan sen vanhasta ja tutusta Beauty baysta.

2 kommenttia:

 1. Mulla on Gina Tricotin versio tästä, mutta en oikein ole päässyt sen kanssa tutuiksi. Nyt sormien lisäksi käytössä on se Kicksin kehuttu bb-sivellin...

  ps. Haastetta tarjolla:

  http://meikkimonsterinmaailma.blogspot.fi/2013/05/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se Ginan versio myös sellainen, joka kostutetaan ennen käyttöä?

   Käynpä katsomassa! :)

   Poista

Uusin

Perfektionismin loppu

  Pefektionismi sanana herättää monesti hyvin erilaisia tunteita. Joillekin se aiheuttaa vilunväristyksiä, sillä he kokevat, että kun ihmine...